Fiskeburger med coleslaw

Du kan bruke ferdige fiskekaker eller fiskeburgere for å spare litt tid, men hjemmelagde smaker også kjempegodt. Coleslaw og pesto setter prikken over i'en.
Over 60 min
2,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 4 fiskekaker eller fiskeburgere
  • 4 hamburgerbrød

Coleslaw

Pesto

Serveres med

Pynt

Fremgangsmåte

  1. Begynn med å lage pesto. Bland sammen basilikum, kruspersille, hvitløk, olivenolje, honning, pinjekjerner og parmesan i en foodprosessor. Kjør i 5-10 minutter og smak til med salt og pepper. La pestoen stå kjølig i 3-4 timer før bruk.

  2. Finsnitt hodekålen og skjær gulrøtter i tynne skiver. Skjær eple og løk i små biter. Pisk sammen majones, rømme, hvitvinseddik, sukker, salt og pepper. Hell over grønnsakene og bland godt sammen. La coleslawen stå kaldt i 2-3 timer før servering. Da blir den aller best.

  3. Skrell poteter og skjær i strimler. Ha over litt olje, salt og pepper, og bak i ovn til de er sprø og gylne, 20-25 minutter på 180°C.

  4. Stek fiskekakene/burgerne på begge sider i panne til de er godt varme. Smak gjerne til med litt ekstra salt og sitronpepper.

  5. Putt burgerne i brødene, ha på pesto, salat, coleslaw, agurk, cherrytometer og paprika.

Del på Facebook